МЕНЮ
Вашата кошница

HL510NPr - Подов сифон за баня

HL510NPr - Подов сифон за баня

Подов сифон DN40/50, странично оттичане, фланец за хидроизолацията, воден затвор PRIMUS, наставка с променяема височина 12-70 мм и рамка 123 х 123 мм, решетка 115 х 115 мм от неръждаема стомана и полирана, дебит 0.5 l/s. Защитната капачка при монтажа се съдържа в опаковката.


Характеристики:
- Материал: РЕ
- Размери: DN40/50, хоризонтално, за пъхане в муфа с гумен уплътнител или заваряване
- Дебит: 0.50 l/s
- Монтажна височина: 93 мм
- Воден затвор PRIMUS - воден затвор 50 мм
- Наставка: 12-70 мм / 123 х 123 мм - с възможност за отрязване
- Решетка: 115 х 115 мм - неръждаема стомана
- Клас на натоварване: К - макс. 300 кг


Резервни части:
- Наставка d 110 мм / 123 х 123 мм, с решетка от неръждаема стомана 115 х 115 мм, воден затвор PRIMUS
- Наставка d 110 мм, с рамка 123 х 123 мм, височина 90 мм, включва О-ринг, височина на рамката 10 мм
- О-ринг 92 х 4 мм
- Защитен капак при монтажа 123 х 123 мм
- Решетка от неръждаема стомана - 115 х 115 мм
- PRIMUS поплавков воден затвор от нов тип
- Тяло за подов сифон за баня DN40/50, странично оттичане


Монтажен пример: натисни тук

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
117.75 лв.
93.02 лв.
цена без ДДС: 77.52 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®HL
  • Код: 000306
Преглеждания: 6930

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА


Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и Спиди и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com. 


Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 300 лв. и доставка за цена от 5 лв. за покупки под 300 лв. Доставките в рамките на града се извършват в същия ден, при пусната заявка до 17:00 часа. 


Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.