Мазилка - Антико

Оставете отзив

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Мазилка - Антико

Запитване

Запитване за този продукт: Задай въпрос

Описание:

Подходяща е за декориране на интериорни стени на домове и обществени сгради с релеф, създава впечатлението за антична мазилка.

 

Подготовка на основата:
Преди нанасяне повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд ProFundis, като втората ръка се полага след изсъхване на първия слой.

 

Полагане
С валяче със среден косъм или четка равномерно се нанася ProAntico. Дебелината на нанесения слой се определя от избраната вторична техника за декорация. Ако покритието ще се обработва с пластмасова маламашка с цел постигане на “старинен” декоративен ефект, тогава слоят трябва да е по-тънък (достатъчно е еднослойно нанасяне). В случай че се цели постигане на “кадифен” релеф, дебелината на слоя е в зависимост от желаната височина на най-изпъкналата част от релефа. Преди да изсъхне материалът се обработва с различни инструменти според желания краен ефект.

 

Допълнителна декорация
След като изсъхне първоначално нанесеният слой, върху декорираната повърхност може да се нанесе допълнително интериорен латекс. За постигане на рустикален ефект върху повърхността се нанася транспарентен тониран латекс ProGLAZES. След това тя се обработва със специална техника, като непосредствено преди изсъхването на нанесения ProGLAZES, се отнема част от повърхностният слой с помощта на пластмасов/каучуков ракел или ръба на маламашка.

 

Разходна норма
- Приблизително 500-800 g/m²

 

Повече информация (натисни тук)

 

Цвят: бяла, след като се нанесе мазилката Антико, се боядисва върху нея с "Тансперантна боя - Glazes", която се оцветява в цвят по каталог. Моля свържете се с нас, за да Ви изпратим каталог
Срок на доставка: 5 работни дни

  • Преглеждания: 5213
  • Производител/Дистрибутор: DENEL
  • Код на продукта: 04012
  • Наличност: В наличност
  • 114.00 лв. / бр.
  • цена без ДДС: 95.00 лв.

Възможни опции

Тагове: Интериор, Мазилка, Антико, Мазилка - Антико