МЕНЮ
Вашата количка

Ролка за Бояджийски Валяк Елитаколор - Хардекс

Ролка за Бояджийски Валяк Елитаколор - Хардекс

Валяк Елитаколор произведен от висококачествен полиакрил с дължина на влакното 18 мм, и 10 мм подложка. Подходящ за прецизно боядисване на неравни и груби повърхности. Препоръчва се за работа с емулсионни бои. Големият диаметър на ролката позволява бързото боядисвани на големи повърхности. Преди първа употреба валякът трябва да се изплакне в сапунена вода и да се изсуши.

Характеристики:
- диаметър/дължина: 48/250 мм
- диаметър/дължина: 68/250 мм
- диаметър/дължина: 68/180 мм
- дължина на влакното: 18 мм

4.45 лв.
цена без ДДС: 3.71 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Hardy
  • Код: 010435
Преглеждания: 1593

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.