МЕНЮ
Вашата количка

Валяк Флок - Двустранно заоблен

Валяк Флок - Двустранно заоблен

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Специално предназначен за боядисване на гладки повърхности, където се търси гланцов ефект. Може да се използва с алкидни бои и лакове, полиуретанови еднокомпонентни и двукомпонентни бои и лакове, епоксидни бои и други. Препоръчва се за професионална употреба.

Технически характеристики:
- Бояджийските валяци от този тип, са произведени от висококачествен полиуретан с висока плътност, електростатично покрит с фини полиамидни влакна. Така полученото покритие се характеризира с много добро задържане на боята, и изключително гладък финишен слой без мехурчета и неравности.

4.61 лв.
цена без ДДС: 3.84 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Antares
  • Код: 000729
Преглеждания: 5041

Опции

Промо пакет - Боя за плочки

Пакетна цена: 27.68 лв. 29.14 лв.

Спестявате: 1.46 лв.

Опции

Боя за плочки за баня и кухня

Боя за плочки за баня и кухня

Разредител за Боя за плочки

Разредител за Боя за плочки

Валяк Флок - Двустранно заоблен

Валяк Флок - Двустранно заоблен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.