МЕНЮ
Вашата количка

Респираторна полумаска Elipse ABEK1-P3 RD - GVS

Респираторна полумаска Elipse ABEK1-P3 RD - GVS

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Респираторна полумаска GVS Elipse SPR491, ABEK1-P3 RD. Респираторът е със сменяеми филтри, комбинира филтър за твърди частици с филтър с активен въглен за отстраняване на органични газове и пари с точка на кипене > 65°C, неорганични изпарения, киселинни газове, прах, метални изпарения, мъгли и микроорганизми, бактерии и вируси, амоняк и неговите производни.

Elipse Mask е най-иновативната патентована концепция за многократно използваема маска, проектирана от GVS, като най-леката и компактна маска на пазара. Отговаря на стандарта EN (EUROPE), NIOSH (USA), EAC (RUSSIA), CA (BRAZIL), LA (CHINA), KOREA, JAPAN.

Характеристики:
- Размер: M / L
- Филтър: ABEK1-P3 (високоактивен въглен), HESPA (фино нагънати, сменяеми)
- P3 > 99,95% за 0.3 μm частици. При 1000 ppm A1: Циклохексан > 70 минути; Хлор > 20 минути; Сероводород > 40 минути; Циановодород > 25 минути; Серен диоксид > 20 минути; Амоняк > 50 минути
- Материал: TPE от медицински клас отговарящ на ISO 10993-10: 2010 за дразнене (без мириз, без съдържание на латекс и силикон)
- Големият, централно разположен, клапан за издишване допринася за по-ниско съпротивление при дишане и свежда до минимум натрупването на влага вътре в маската
- Предоставя 100% зрително поле, без това да пречи на потребителя да носи допълнителни защитни средства като очила, тапи за уши, козирки, заваръчни каски и други
- Изключително лесни за регулиране ленти с подобрена блокираща система
- Сертификати: EN 140: 1998; EN 14387: 2004 + A1: 2008; EN 405: 2001 + A1: 2009

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
113.28 лв.
96.29 лв.
цена без ДДС: 80.24 лв.

Спестявате: 16.99 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • GVS
  • Код: 060051
Преглеждания: 1031

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.