МЕНЮ
Вашата количка

Ръкохватка за пренасяне на плоскости - Vorel 04756

Ръкохватка за пренасяне на плоскости - Vorel 04756

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Удобен и практичен носач за плоскости. Kойто позволява самостоятелно да носите големи плоски елементи като гипсокартон, дъски на дървена основа, врати и други.


 Характеристики:
-  Размер на носача: 140 х 190 мм
-  Материал: стомана с дебелина 3 мм
-  Към "носещото рамо" е заварена вертикална стоманена тръба Ф 25 мм, която завършва с профилирана пластмасова ръкохватка
-  Обща дължина: 560 мм
-  Здрава и надеждна конструкция
-  Лакирана повърхност, защитена от корозия

43.43 лв.
цена без ДДС: 36.19 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vorel
  • Код: 054299
Преглеждания: 609
Промо пакет - Носач и повдигач за гипсокартон

Пакетна цена: 60.83 лв. 64.03 лв.

Спестявате: 3.20 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.