МЕНЮ
Вашата количка

Клещи резачки - BM

Клещи резачки - BM

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Клещи за рязане - BM. Клещите са произведени от надеждни материали и тествани индивидуално при 10 000 V в съответствие с EN 60900 за използване при напрежение до 1000 V AC. Използваната висококачествена хром ванадиева стомана, с индукционно втвърдяване, гарантира, че клещите постигат висока производителност и дълъг живот. Проектиран е с иновативна форма, която гарантира, че дръжките без приплъзване са удобни и ергономични. Дръжките от пластмаса не са лепкави, имат антикорозионни свойства и гарантират здраво сцепление дори при интензивна употреба. Произведено в Германия.

Характеристики:
- Размер: 160 мм
- Издръжливост: 1000V

45.00 лв.
цена без ДДС: 37.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 000022
Преглеждания: 966

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.