МЕНЮ
Вашата количка

Магнитен нивелир - SOLA

Магнитен нивелир - SOLA

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионален, магнитен, алуминиев нивелир с различни дължини. Висока точност на измерване в стандартно и обърнато положение. Изключително здрав профил, изработен от много здрава алуминиева сплав за по дълъг живот. По - добра визуализация на слаба светлина, заради светлинната подложка SOLA. Удароустойчиви крайни капачки.


Характеристики:
- Материал: алуминий
- Повърхност: анодизирана
- Цвят: Златист
- Макс. отклонение при измерване в нормална позиция: 0.5 мм
- Макс. отклонение при измерване в обърната позиция: 0.75 мм
- Магнитен
- Противоударни крайни тапи

100.45 лв.
цена без ДДС: 83.71 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOLA
  • Код: 047191
Преглеждания: 3984

Опции

на 12 вноски по 9.89 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.