МЕНЮ
Вашата количка

Накрайник PH2 с ограничител - TopKraft

Накрайник PH2 с ограничител - TopKraft

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Накрайник PH2 с ограничител за бързо завиване и отвиване на самонарезни винтовете в гипсокартон и други подобни материали. Специалният ограничител предпазва гипсокартона от нараняване. 


Характеристики:
- Захват - 1/4"
- Дължина - 25 мм
- Изработен от висококачествена Хром-Ванадиева сплав

1.44 лв.
цена без ДДС: 1.20 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 012412
Преглеждания: 2244

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.