МЕНЮ
Вашата количка

Отвертки Изолирани, Комплект - TopKraft

Отвертки Изолирани, Комплект - TopKraft

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Комплект от 7 бр. изолирани електрически отвертки в кутия. Отвертките са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана, покрити са със специална изолация, гарантираща до 1000 V защита. Ергономична дръжка, позволяваща продължителна работа без умора. Предназначени са за прецизна работа под високо напрежение.


Комплекта включва:
- отвертки с прав накрайник:   0.6 x 3.0 х 75 мм,   0.8 x 4.0 х 100 мм,   1.0 x 5.5 х 125 мм
- отвертки с кръстат накрайник:   PH0 x 75 мм,   PH1 x 100 мм,   PH2 x 100 мм
- отвертка с прав накрайник фазомер:   140 мм

20.12 лв.
цена без ДДС: 16.77 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 016555
Преглеждания: 1670

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.