МЕНЮ
Вашата количка

Тестер за антифриз

Тестер за антифриз

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Уредът за измерване на градуса на антифриза е с изключителна точност при всякаква температура, в сравнение с останалите подобни уреди за измерване на антифриз. Тестерът за антифриз се използва за отчитане на температурата на охлаждащата течност. 

Този уред е изработен от здрав, устойчив на корозия материал, предоставя възможност за лесно разчитане на показателите от скалата в градуси по °C и отчита точни показания без значение от хоризотналното или вертикалното му разположение. Разполага с функция за заключване на приетата течност, която възпрепятства нежеланото отделяне на капки. Тестван при всички видове охлаждащи течности съдържащи етиленгликол. В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба се обърнете към специалист или потърсете помощ в автосервиз.

Характеристики:
- Модел: Hydro Temp
- Производител: Compaselect GmbH 
- Тегло: 125 грама 

Начин на употреба:
- Преди да пристъпите към измерване на температурата на антифриза, развийте капачката на радиатора.
- Поставете маркуча в долната част на уреда, стиснете гумената помпичка и я задръжте, за да извадите въздуха от нея.
- Потопете маркуча в отвора на радиатора и отпуснете помпата, за да вземете проба от антифриза.


Предупреждение за ползване:
- При работа с тестера за антифриз е възможно да се усети характерна миризма.
- Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, недостъпно за деца.
- в случай, че Не сте напълно сигурни за начина на работа с уреда се обърнете към нас или потърсете помощ в автосервиз.


33.60 лв.
цена без ДДС: 28.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 052015
Преглеждания: 2337

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.