МЕНЮ
Вашата количка

Маламашка Semiflex Inox - Baumit

Маламашка Semiflex Inox - Baumit

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Маламашка Semiflex Inox от Baumit е удобна и лека, изработена от висококачествена неръждаема стомана, подходяща за окончателно шпакловане и изглаждане на стени и тавани. Заоблените ъгли и ергономичната дръжка допринасят за пълен комфорт по време на работа.


Характеристики:
- Дължина: 356 мм
- Ширина: 120 мм
- Дебелина: 0.5 мм

Предимства:
- Много еластична
- Неръждаема стомана
- Заоблени ъгли

150.00 лв.
цена без ДДС: 125.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 072201
Преглеждания: 422
на 12 вноски по 14.77 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.