МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за стъклофибърни тапети Ecofix

Лепило за стъклофибърни тапети Ecofix

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепило за стъклофибърни тапеи Ecofix притежава висока първоначална якост, улесняваща залепването при външни ъгли. Лепилото има дълго отворено време при работа и е паропропускливо. олага се с валяк, пистолет или с машина за нанасяне на тапетно лепило. Предлага се в два вида опаковки.

ECOFIX - Сухо лепило за тапети
- Опаковка: 0,500 кг
- Разходна норма: 30-40 кв.м тапети
- Разреждане с вода: 8-10л
- Подходящо за: леки, тежки и стъклофибърни тапети
- Произведено в Швеция

ECOFIX - Готово за употреба
- Опаковка: 15 кг
- Разходна норма: 60-70 кв.м тапети
- Подходящо за: леки, тежки и стъклофибърни тапети
- Произведено в Швеция

19.00 лв.
цена без ДДС: 15.83 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Novelio
  • Код: 053671
Преглеждания: 1022

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.