МЕНЮ
Вашата количка

Ламиниран паркет 10 мм - 4563 Дъб Caspian Marine AC4 4V PLATINIUM

Ламиниран паркет 10 мм - 4563 Дъб Caspian Marine AC4 4V PLATINIUM

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествен ламиниран паркет от колекцията Мarine - Дъб Caspian Marine. С нов тесен формат на ламелите в клас AC 4V, подходящ за силно натоварени зони: спални помещения, кухни, дневни, офиси, хотели, магазини, столова. За разлика от истинското дърво, ламинирания паркет е лесен за поддръжка и почистване. Той придава и запазва дълготрайна красота за много години експлоатация.

Характеристики:
- Класификация: Class 23,32
- Абразивна устойчивост: AC4 ≥4000
- Удароустойчивост: Малка топка - AC4 ≥ 12N, Голяма топка - AC4 ≥750 мм
- Дължина: 1380 +/- 0,5 мм
- Ширина: 159 +/- 0,10 мм
- Дебелина: 10 +/- 0,5 мм
- Брой ламели в пакет: 7 дъски
- Квадратура в пакет 1,536 кв.м
- Пожароустойчивост: Bfl–s1

Как да монтираме ламинат (виж тук)
Комплект за монтаж на ламинат (виж тук)


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
30.03 лв.
цена без ДДС: 25.03 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Kronospan
  • Код: 057271
Преглеждания: 482

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.