МЕНЮ
Вашата количка

Ламиниран паркет Сигма 8 мм - 5381

Ламиниран паркет Сигма 8 мм - 5381

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ламинатът Kronopol SIGMA носи усещане за истинска дървена повърхност. С матова повърхност, паркетът е подходящ за всяка стая във вашият дом или офис. Той е изключително лесен за монтаж и Ви предлага един перфектен краен резултат. Подхожда с перваз Arbiton Indo 12 Тъмен Дъб (виж тук).

Характеристики:
- Цвят: 5381
- Клас на устойчивост: 32/AC4
- Размер дъска: 1380 x 193 x 8 мм
- Брой дъски в кв.м: 4 бр./кв.м
- Брой дъски в опаковка: 9 бр.
- Покривка площ в опаковка: 2.397 кв.м/пак

Как да монтираме ламинат (виж тук)
Комплект за монтаж на ламинат (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
26.72 лв.
цена без ДДС: 22.26 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Kronospan
  • Код: 069894
Преглеждания: 3010

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.