МЕНЮ
Вашата количка

Винилова подова настилка Fraser Oak - KRONOSTEP SPC

Винилова подова настилка Fraser Oak - KRONOSTEP SPC

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

SPC (Stone Polymer Composite) подова настилка е каменен полимерен композит, който представлява смес от натурален прах от варовик, поливинилхлорид и стабилизатор, които се комбинират с определено съотношение, за да осигурят много стабилен композитен материал без използването на вредни субстанции. Продуктът е екологично чист и напълно рециклируем. Варовиковата пудра придава на SPC настилката висока стабилност, водоустойчивост и устойчивост на температурни колебания. Топлопроводима е и може да се монтира в помещения с подово отопление.


Технически характеристики:
- Клас на износоустойчивост 32/АС4
- Размери: 1280 x 192 x 4 мм
- Фуга: 4V
- Цвят: Дъб Фрейзър (Fraser Oak)
- Брой дъски в кв.м: 4 бр. / кв.м.
- Брой дъски в опаковка: 8 бр.
- Покривна площ в опаковка: 1.97 кв.м. / пак.

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
37.80 лв.
цена без ДДС: 31.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Kronostep
  • Код: 5487235
Преглеждания: 688

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.