МЕНЮ
Вашата количка

Винилова подова настилка WIR 21201 - SPC Floor V Premium EIR

Винилова подова настилка WIR 21201 - SPC Floor V Premium EIR

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водоустойчива винилова подова настилка с дървесна структура - Floor V Premium. Всяка плоскост е с 5 мм дебелина + 1мм прикрепена IXPE подложка. Устойчивият характер на SPC среща естетиката на дървесната структура в един продукт – FloorV Premium.


Технически характеристики:
- Клас на износоустойчивост 33/АС3
- Размери: 1220 x 182 x 6 мм
- Дебелина на износоустойчивия слой: 0,55 мм
- Фуга: 4V
- Брой дъски в опаковка: 10 бр.
- Покривна площ в опаковка: 2.22 кв.м/опак.
- Клас на негоримост: Bfl-s1
- Монтаж: Click system


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
59.90 лв.
цена без ДДС: 49.92 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Други
  • Код: 070838
Преглеждания: 265

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.