МЕНЮ
Вашата количка

Водоустойчива винилова настилка Rigid - Oak Grey

Водоустойчива винилова настилка Rigid - Oak Grey

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водоустройчива, винилова настилка за под, подходяща за всички помещения. Предназначена е за монтаж в инериорни домашни и интериорни търговски помещения с умерено натоварване. Можете да поставите настилката в кухнята или банята. Панелите са напълно водоустойчиви, а подът е сертифициран против хлъзгане. Използвана е клик система, която прави връзката на панелите здрава и издръжлива.


Характеристики:
- Износоустойчивият външен слой e с дебелина 0.3мм
- Размер: 121.8 х 18.1 см
- Дебелина: 4мм
- Кв.м в кашон: 2.425 кв.м
- Цената е за 1 кв.м
- Водоустойчивост
- Клас: 32
- Възможност за монтаж върху подово с температура до 27°C


*Инструкция за монтаж (виж тук)

Безплатна доставка при поръчка над 500 лв.
51.56 лв.
цена без ДДС: 42.97 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Vilo
  • Код: 24646
Преглеждания: 153

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.