МЕНЮ
Вашата количка

Акрилна интериорна боя Zodiac - ФОРТУНА

Акрилна интериорна боя Zodiac - ФОРТУНА

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Акрилна интериорна боя Zodiac с матов завършек и голяма суха покривност. Fortuna Zodiac е водоразредима интериорна боя за боядисване на стени и тавани в закрити помещения върху гипсови, варови шапкловки, гипсокартон, мазилки, стар латекс, тапети, като може да се нанася с четка, валяк или пистолет. Тя има висока устойчивост на миене и триене.

Поради високата си разливност се нанася изключително лесно, не пръска при нанасяне и създава отлично финишно плътно покритие. При необходимост може да се разреди с вода. Интериорната боя е без мирис и безвредна за околната среда, като тя е изработена от висококачествени материали. Цветният латекс е подходящ за основа на всички декоративни и пясъчни мазилки на Fortuna.

Акрилната интериорна боя се предлага в бяла база като към нея допълнително се прибавя доза пигментна паста*, с която се оцветява мазилката.

**Внимание!
 За оцветяване на боя от 1 литър ще Ви бъде необходима 1 доза, а за 2 литра боя – 2 дози. Всяка доза се заплаща допълнително. 

Характеристики: 
- Разходна норма: до 12 кв.м / л за слой като разхода може да варира в зависимост от основата и начина на нанасяне
- Нанасяне с четка, валяк или пистолет
- Матов завършек
- Опаковка: 1 л / 2 л

Подготовка на основата и боядисване:
- Нанасянето на латекса се извършва при температура от 8 °C до максимално 35 °C върху предварително подготвена здрава и чиста повърхност в 1 - 2 слоя. Всеки следващ слой се нанася след около 2 - 3 часа или когато повърхността е напълно изсъхнала при температура от 20 °C.
-  За ронливи и порести повърхности е необходимо първо да се нанесе дълбокопроникващ грунд.
- Нанесете слой Fortuna Zodiac разреден с 15 - 20 % вода за изравняване цвета на основата и намаляване на разхода.
- Нанесете първият слой оцветен Zodiac с избран от вас цвят, като може да разредите с до 5 % вода. При необходимост от втори слой, нанесете след изсъхване на предходния или след 2 - 3 часа при 20 °C.
- След нанаяснето на Fortuna Zodiac по желание може да завършите с декоративна пясъчна мазилка или декоративна перлена мазилка в същият цвят като латекса. 

Пигментна паста – начин за употреба:
1. Отстранете внимателно капачето, чрез завъртане и издърпване. Добавете дозата към избраната база, боя или ефект. Притиснете внимателно буталото до пълно изпразване. Разбъркайте добре, докато оцветителят се разпредели равномерно. Затворете, разклатете и разбъркайте отново.

2. За да подготвите основата за Вашият ефект, вземете база ZODIAC и доза пигментна паста за съответният цвят. Количеството е точно за 1 литър база, като за 2 литра ще бъде необходимо да се поставят 2 дози. Поставете дозата в боята и разбъркайте. С получената цветна боя боядисайте стената, върху която ще полагате ефекта. Изчакайте 2 до 4 часа при 20 °C до пълно изсъхване.

3. Вземете база на ефектното покритие и доза пигментна паста за съответният номер цвят. Поставете дозата в кутията с ефектното покритие и разбъркайте. Следвайки инструкциите за начин на работа на съответният продукт, нанесете полученото цветно ефектно покритие върху подготвената стена.

4. Ако сте избрали да боядисвате стените си с интериорна боя ZODIAC, оцветявате само с нея.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
11.00 лв.
9.90 лв.
цена без ДДС: 8.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Ekon
  • Код: 072977
Преглеждания: 291

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.