МЕНЮ
Вашата количка

Боя Декоративна Velluto Regolare - ФОРТУНА

Боя Декоративна Velluto Regolare - ФОРТУНА

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративна мазилка на водна основа - Гладко кадифе за вътрешно и външно приложение. Velluto Regolare e висококачествено декоративно покритие с променящи се отблясъци, което придава елегантност. Използва се за финишно покритие на стени или тавани. Предлага се в няколко цветови варианта.

Декоративната кадифена мазилка се предлага в бяла база като към нея допълнително се прибавя доза пигментна паста*, с която се оцветява мазилката.

**Внимание!
За оцветяване на боя от 1 литър ще Ви бъде необходима 1 доза, а за 2 литра боя – 2 дози. Всяка доза се заплаща допълнително. 

Крайният ефект и цвят на покритието зависи, както от избраният от каталога цвят на Velluto Regolare, така и от цвета на основата. Препоръчваме цвета на пясъчната боя и основата върху, която боядисвате да са еднакви. НЕ СЕ НАНАСЯ С ВАЛЯК!

Характеристики:
- Разходна норма: 8 – 10 кв.м / л за слой като разхода може да варира в зависимост от основата и начина на нанасяне
- Опаковка: 1 л / 2 л
- Eфект гладко кадифе

Подготовка на основата и боядисване:
- Изберете цвят от номерата с каталога. Ако сте избрали ефектна мазилка, преди нанасянето й, е необходимо да подготвите основата, като тя трябва да бъде здрава и почистена от замърсявания, след което боядисвате основата със ZODIAC, оцветен със същият номер цвят.
- За ронливи и порести повърхности е необходимо първо да се нанесе дълбокопроникващ грунд.
- След като се грундира следва да се нанесе интериорна боя Fortuna ZODIAC, която да бъде оцветена в цвета на избрания цвят Velluto Regolare.
- Като изсъхне напълно цвета нанесете Velluto Regolare, който предварително сте оцветили с пигментната паста, и с четка разнесете във всички посоки, така че да стане равномерно. По желание може да се нанася както в една посока, така и да се оформят фигури.
- Накрая минете с суха или полусуха четка още веднъж, за да оформите по-добре крайният ефект.
- Мазилката е готова за нанасяне без необходимост да се разрежда.

Пигментна паста – начин за употреба:
1.
Отстранете внимателно капачето, чрез завъртане и издърпване. Добавете дозата към избраната база, боя или ефект. Притиснете внимателно буталото до пълно изпразване. Разбъркайте добре, докато оцветителят се разпредели равномерно. Затворете, разклатете и разбъркайте отново.

2. За да подготвите основата за Вашият ефект, вземете база ZODIAC и доза пигментна паста за съответният цвят. Количеството е точно за 1 литър база, като за 2 литра ще бъде необходимо да се поставят 2 дози. Поставете дозата в боята и разбъркайте. С получената цветна боя боядисайте стената, върху която ще полагате ефекта. Изчакайте 2 до 4 часа при 20 °C до пълно изсъхване.

3. Вземете база на ефектното покритие и доза пигментна паста за съответният номер цвят. Поставете дозата в кутията с ефектното покритие и разбъркайте. Следвайки инструкциите за начин на работа на съответният продукт, нанесете полученото цветно ефектно покритие върху подготвената стена.

4. Ако сте избрали да боядисвате стените си с интериорна боя ZODIAC, оцветявате само с нея.

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.


42.00 лв.
цена без ДДС: 35.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Ekon
  • Код: 072969
Преглеждания: 6994

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.