МЕНЮ
Вашата количка

Боя Декоративна Velluto Regolare - ФОРТУНА

Боя Декоративна Velluto Regolare - ФОРТУНА

Декоративна мазилка на водна основа - Гладко кадифе. За вътрешно и външно приложение. Velluto regolare e висококачествено декоративно покритие с променящи се отблясъци, което придава елегантност. Използва се за финишно покритие на стени или тавани. Предлага се в няколко цветови варианта.

Начин на употреба:
- Предварително подготвената здрава и чиста основа се боядисва с боя - бяла или машинно тонирана, в нюанс близък до този на ефекта.
- Повърхността при необходимост се изравнява с маламашка или се изшкурва до гладкост.
- Основната боя може да бъде в един или повече слоя в зависимост от покривността.
- След пълното изсъхване на цветната боя, нанесете слой Velluto Regоlare с четка, бояджийска ръкавица или пластмасова маламашка. НЕ СЕ НАНАСЯ С ВАЛЯК!
- В зависимост от търсения ефект, се променя посоката на нанасяне по време на самото полагане.
- Разходна норма: 12-15 кв. м./л в зависимост от използваната техника.
- Разфасофка: 0,900 л

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.


59.00 лв.
цена без ДДС: 49.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Ekon
  • Код: 033477
Преглеждания: 4401

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.