МЕНЮ
Вашата количка

Декоративна мазилка ROSSO

Декоративна мазилка ROSSO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

До изчерпване на количествата! Декоративна интериорна мазилка ROSSO e иновативна мазилка, която ще придаде нов облик на Вашия дом. Нанася се лесно с помощта на Четка за ефекти и Прозрачна шпатула. За по - добра отчетливост на ефекта е необходимо да се нанесе латекс в черен цвят преди мазилката. Декоративната мазилка ROSSO е на водна основа, миеща се и лесна за нанасяне. Предлага се в 5 нюанса.

Характеристики:
- Опаковка: 2,5 л
- Разходна норма: 20 кв.м
- Време за съхнене: 12-24 часа

Повече информация за начина на нанасяне може да видите във видеото по долу.


52.70 лв.
цена без ДДС: 43.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Wercop
  • Код: 067215
Преглеждания: 5712

Опции

Промо пакет - Декоративна мазилка Rosso

Пакетна цена: 70.82 лв. 74.55 лв.

Спестявате: 3.73 лв.

Опции

Четка за декоративни ефекти - Vonex

Четка за декоративни ефекти - Vonex

Декоративна мазилка ROSSO

Декоративна мазилка ROSSO

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.