МЕНЮ
Вашата количка

Декоративна мазилка със стъклени сферички BUBBLE

Декоративна мазилка със стъклени сферички BUBBLE

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративна интериорна мазилка BUBBLE e иновативна мазилка, която ще придаде нов облик на вашият дом. Нанася се лесно с помощта на Четка за ефекти и Прозрачна шпатула. В самата мазилка има стъклени перлени топчета, които придават текстура и 3D ефект след нанасяне. Преди полагане на мазилката е необходимо да бъде нанесен латекс в близък нюан, койото ще послужи за основа. Декоративната боя е на водна основа, изключително устойчива и миеща се.

Мазилката BUBBLE може да бъде тонирана по каталог. Оцветяването се заплаща допълнително. Цена за оцветяване, ще да бъде пресметната от наш сътрудник, след направа на поръчка. Моля, опоменете четирицифреният номер на цвета в коментар към поръчката си.

Характеристики:
- Опаковка: 2,5 л
- Разходна норма: 250 - 350 гр/ кв.м
- Време за съхнене: 12 - 24 часа

Повече информация за начина на нанасяне може да видите във видеото по долу.

77.81 лв.
цена без ДДС: 64.84 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Wercop
  • Код: 053503
Преглеждания: 7324
Промо пакет - Декоративна мазилка Rosso

Пакетна цена: 70.82 лв. 74.55 лв.

Спестявате: 3.73 лв.

Опции

Четка за декоративни ефекти - Vonex

Четка за декоративни ефекти - Vonex

Декоративна мазилка ROSSO

Декоративна мазилка ROSSO

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.