МЕНЮ
Вашата количка

Декоративна пясъчна мазилка Кестен Sabbia - ФОРТУНА

Декоративна пясъчна мазилка Кестен Sabbia - ФОРТУНА

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративна мазилка с пясъчен ефект, тип ''Сахара''. За вътрешно и външно приложение. Използва се като крайно декоративно покритие на стени, тавани, фасади, колони и др. Може да се полага, като завършващ декоративен слой върху почти всички покрития, например, върху шпакловка, мазилка травертинрелефна боя, декоративна релефна мазилка Rialito и др.

Крайният ефект и цвят на покритието зависи, както от избраният от каталога цвят на пясъчна боя, така и от цвета на основата. Препоръчваме цвета на перлената боя и основата върху, която боядисвате да са еднакви. НЕ СЕ НАНАСЯ С ВАЛЯК!

Начин на употреба:
- Повърхността трябва да бъде подготвена предварително, здрава и чиста, грундирана с подходящ грунд.
- След грундирането следва нанасяне на латекс във възможно най-близък цвят до цвета на мазилката.
- Вариант 1: След изсъхване на предния слой, започнете да нанасяте мазилката с четка, като разнасяте във всички посоки. Може да се нанася само в една посока или да се оформят фигури.
- Вариант 2: Смесете FORTUNA Sabbia с FORTUNA Perlagio в съотношение 2:1 или 1:1 в зависимост от търсеният ефект, започнете да нанасяте мазилката с четка.
- Със суха или полусуха четка, минете още веднъж, за по-добро оформяне на крайният ефект.
- Разбъркайте добре преди употреба!
- Покривност на литър: 8 - 10 кв.м/л
- Разходна норма: 200 - 300 мл/кв.м
- Цвят: 2010-Y40R Кестен
- Опаковка: 0,900 л 

*Каталог на декоративни мазилки: (виж тук)
*Може да бъде поръчана разфасовка от 2,200 л - след предварителна заявка.


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
30.00 лв.
24.30 лв.
цена без ДДС: 20.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Ekon
  • Код: 034167
Преглеждания: 205

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.