МЕНЮ
Вашата количка

Декоративна релефна боя - Металико

Декоративна релефна боя - Металико

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Структурна боя и мазилка с перлен ефект. Уникална декорация, която може да се използва и като допълнителен ефект към останалите декоративни мазилки. Подходяща е за декорации на дома и на обществени сгради. Опаковка: 1 кг.

 

Подготовка на основата:
Преди нанасяне повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд DENEL ProFundis (предлага се и оцветен в подходяща тоналност), като втората ръка се полага след изсъхване на първия слой.


Полагане:
С четка равномерно се нанася ProMetalLico. Преди да изсъхне материалът се структурира с четка или тампон според желания краен ефект.


Разходна норма:
- 150–200 гр/кв.м

* Цветове: (виж тук)
* Каталог: (виж тук)


*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.
 

51.00 лв.
цена без ДДС: 42.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • DENEL
  • Код: 009481
Преглеждания: 22407

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.