МЕНЮ
Вашата количка

Боя за мазилка травертин Status Artistico - Thrakon

Боя за мазилка травертин Status Artistico - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Декоративен гланц-боя на водна основа за създаване на прозрачни, разнообразни ефекти при декориране на интериорни повърхности. Полага се върху всички видове основи като стени, тавани, дървени, метални плоскости и др. След изсъхване остава полупрозрачно цветно декоративно покритие. Чрез различни техники и инструменти се постигат разнообразни цветови и структурни ефекти върху основата. Не съдържа разтворители. 

Характеристика:
- Опаковка: 0.750 мл
- Разходна норма: 30 - 50 мл/кв.м според текстурата
- Разреждане: с вода в съотношение 1:1
- Цвят: прозрачна база. Има възможност да бъде оцветен в желан от Вас цвят. Разгледайте нашия каталог. Оцветяването се заплаща допълнително. Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

26.00 лв.
цена без ДДС: 21.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045153
Преглеждания: 4348
Промо пакет - Декоративна мазилка Travertino

Пакетна цена: 58.12 лв. 61.18 лв.

Спестявате: 3.06 лв.

Опции

Гъба за плочки - Хардекс

Гъба за плочки - Хардекс

Промо пакет - Мазилка Травертин

Пакетна цена: 57.57 лв. 60.60 лв.

Спестявате: 3.03 лв.

Опции

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Боя за мазилка травертин - Glazes

Боя за мазилка травертин - Glazes

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.