МЕНЮ
Вашата кошница

Мазилка - Антико

Мазилка - Антико

Подходяща е за декориране на интериорни стени на домове и обществени сгради с релеф, създава впечатлението за антична мазилка.

 

Подготовка на основата:
Преди нанасяне повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд ProFundis, като втората ръка се полага след изсъхване на първия слой.

 

Полагане
С валяче със среден косъм или четка равномерно се нанася ProAntico. Дебелината на нанесения слой се определя от избраната вторична техника за декорация. Ако покритието ще се обработва с пластмасова маламашка с цел постигане на “старинен” декоративен ефект, тогава слоят трябва да е по-тънък (достатъчно е еднослойно нанасяне). В случай че се цели постигане на “кадифен” релеф, дебелината на слоя е в зависимост от желаната височина на най-изпъкналата част от релефа. Преди да изсъхне материалът се обработва с различни инструменти според желания краен ефект.

 

Допълнителна декорация
След като изсъхне първоначално нанесеният слой, върху декорираната повърхност може да се нанесе допълнително интериорен латекс. За постигане на рустикален ефект върху повърхността се нанася транспарентен тониран латекс ProGLAZES. След това тя се обработва със специална техника, като непосредствено преди изсъхването на нанесения ProGLAZES, се отнема част от повърхностният слой с помощта на пластмасов/каучуков ракел или ръба на маламашка.

 

Разходна норма
- Приблизително 500-800 g/m²

 

Повече информация (натисни тук)

 

Цвят: бяла, след като се нанесе мазилката Антико, се боядисва върху нея с "Тансперантна боя - Glazes", която се оцветява в цвят по каталог. Моля свържете се с нас, за да Ви изпратим каталог
Срок на доставка: 5 работни дни

114.00 лв.
цена без ДДС: 95.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Производител: DENEL
  • Код: 04012
Преглеждания: 6296

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА


Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и Спиди и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com. 


Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 300 лв. и доставка за цена от 5 лв. за покупки под 300 лв. Доставките в рамките на града се извършват в същия ден, при пусната заявка до 17:00 часа. 


Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.