МЕНЮ
Вашата количка

Мазилка - Травертино

Мазилка - Травертино

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративна мазилка с вид на луксозна каменна облицовка както за вътрешно, така и за външно приложение. Нанася се с маламашка на един слой с дебелина 1-2 мм.

 

Подготовка на основата:
Преди нанасяне, повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанасят се две ръце грунд ProFundis, като втората ръка се полага след изсъхване на първия слой.

 

Декорация:
След нанасяне на слой с желаната дебелина, повърхността се обработва с релефен тампон. След изсъхване на така положения слой, върху него се нанася грунд ProFundis, след пълното му изсъхване се нанася допълнително транспарентен тониран латекс ProGLAZЕS, който се претърква с помощта на пластмасов/каучуков ракел или гъба.

 

Разходна норма:
Приблизително 1,2–1,6 кг/кв.м, в зависимост от дебелината на слоя.

 

* Каталог: (виж тук)

 

Цвят: бяла, след като се нанесе мазилката Антико, се боядисва върху нея с "Тансперантна боя - Glazes", която се оцветява в цвят по каталог. Моля свържете се с нас, за да Ви изпратим каталог
Срок на доставка - 5 работни дни

129.60 лв.
цена без ДДС: 108.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • DENEL
  • Код: 069883
Преглеждания: 43302

Опции

на 12 вноски по 12.76 лв.
Промо пакет - Декоративна мазилка Travertino

Пакетна цена: 58.16 лв. 61.22 лв.

Спестявате: 3.06 лв.

Опции

Гъба за плочки - Хардекс

Гъба за плочки - Хардекс

Промо пакет - Мазилка Травертин 2

Пакетна цена: 86.97 лв. 91.55 лв.

Спестявате: 4.58 лв.

Опции

Антикорозионна боя Status Metallic - Thrakon

Антикорозионна боя Status Metallic - Thrakon

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.