МЕНЮ
Вашата количка

Мазилка - Венециано

Мазилка - Венециано

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Венецианска мазилка на акрилна основа за декоративни ефекти. С нея се постига “мраморен ефект” в различни цветови решения. Продуктът се нанася на три ръце с маламашка за Венецианска мазилка. Препоръчително е мазилката да бъде обработена с вакса за венецианска мазилка - Глейсис, това позволява полиране, така че да се получи ефект ''Стъкло''. 

 

Предимства:
- Отлична паропропускливост
- Предотвратява образуването на мухъл и плесен
- Нетоксичен за човека и околната среда
- Незапалим

Характеристики:
- Разходна норма: 100-150 гр./кв.м за един слой
- Цвят: Бял
- Опаковка: 1 кг/ 5 кг

 

Полагане:
- Основата да е добре почистена и без мазни петна. Препоръчва се преди нанасяне на мазилката да се положи грунд. По този начин се осигурява добро сцепление между мазилката и основата.
- Първа ръка – нанася се равномерно и се изчаква да изсъхне приблизително 10-12 часа.
- Втора ръка – фин слой от продукта се нанася на маски до постигане на напълно гладка повърхност. Изчаква се да изсъхне приблизително 6-8 часа.
- Трета ръка – нанасят се съвсем фини маски и се полира повърхността с ръба на маламашката.
- Мазилката изсъхва напълно след 4 дни, след което може да се нанесе ProGLACIS (запечатващ повърхностен слой), който я прави устойчива на измиване. 

* Каталог: (виж тук)

 

Цвят: Мазилката е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката.

16.20 лв.
цена без ДДС: 13.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • DENEL
  • Код: 024153
Преглеждания: 122626

Опции

Промо пакет - Венецианска мазилка

Пакетна цена: 67.83 лв. 71.40 лв.

Спестявате: 3.57 лв.

Опции

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Мазилка - Венециано

Мазилка - Венециано

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.