МЕНЮ
Вашата количка

Микроцимент Decor fine Plus - Thrakon

Микроцимент Decor fine Plus - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Decor Fine Plus е пастообразна, акрилна, декоративна шпакловка (с микронизиран цимент) за приложение върху хоризонтални и вертикални повърхности. Подходящи основи – бетон, гипсови или циментови мазилки, циментови замазки, плоскости от гипсокартон, стари керамични плочки, метални зидани и бетонови пейки, мивки, поддушови пространства, прозоречни корнизи и орнаменти, колони, перголи и др. За вътрешна и външна употреба. Предлага се в цветове според Thrakon цветови каталози.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг
- Разходна норма: 1,50 - 1,60 кг/ кв.м за 1 мм дебелина на слоя
-  Цвят: бял

Важно! При поръчка на тониране, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
51.00 лв.
43.35 лв.
цена без ДДС: 36.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045171
Преглеждания: 9825

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.