МЕНЮ
Вашата количка

Релефна боя Xpert

Релефна боя Xpert

Релефна боя Xpert на Мегахим. Боята представлява хомогенна система на база кополимерна акрилатна дисперсия, вода, пигменти, пълнители, целулозни влакна и добавки. Подходяща за интериорни и екстериорни решения в жилища, търговски центрове, магазини, офиси, хотели, барове, ресторанти, дискотеки и други битови, обществени сгради и развлекателни центрове.

Боята се нанася с валяк за релефна боя. Може да се използва за постигане на различни декоративни решения, самостоятелно или в комбинация.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг.
- Цвят: бял
- Разходна норма: 0,5 - 1,5 кг/кв.м
- Време за пълно съхнене: до 3 часа при 23°С и 60% влажност на въздуха


19.07 лв.
цена без ДДС: 15.89 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 060683
Преглеждания: 137
Промо пакет - Релефна боя

Пакетна цена: 25.26 лв. 26.59 лв.

Спестявате: 1.33 лв.

Опции

Валяк за релефна боя

Валяк за релефна боя

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.