МЕНЮ
Вашата количка

Суха декоративна мазилка Thravertine DEC 484 - Thrakon

Суха декоративна мазилка Thravertine DEC 484 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

DEC 484 Травертино е суха декоративна, варо-циментова мазилка за вътрешно и външно приложение с отлична паропропускливост и влагоустойчивост. Съдържа бял цимент, хидратна вар, минерални пълнители, фибри и добавки. Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. След обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др.

Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. Има отлично сцепление към минерални повърхности като след обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др. Минералният състав на мазилката й придава отлична паропропускливост и влагоустойчивост.

Характеристика:
- Опаковка: 25 кг
- Цвят: Бял 
- Разходна норма: 1,0 - 1,3 кг/кв.м за 1 мм слой според текстурата

*Техническа карта (виж тук)


33.00 лв.
цена без ДДС: 27.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045156
Преглеждания: 11347
Промо пакет - Декоративна мазилка Travertino

Пакетна цена: 58.12 лв. 61.18 лв.

Спестявате: 3.06 лв.

Опции

Гъба за плочки - Хардекс

Гъба за плочки - Хардекс

Промо пакет - Мазилка Травертин

Пакетна цена: 57.57 лв. 60.60 лв.

Спестявате: 3.03 лв.

Опции

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Боя за мазилка травертин - Glazes

Боя за мазилка травертин - Glazes

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.