МЕНЮ
Вашата количка

Вакса за венецианска мазилка - Глейсис

Вакса за венецианска мазилка - Глейсис

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Защитен продукт, представляващ вакса с восъчно полимерен състав и добавки, улесняващи нанасянето. След нанасяне на ваксата ProGLACIS върху мазилката ProARTIS повърхността на мазилката става устойчива на миене. Продуктът е без мирис, нетоксичен, незапалим и е напълно безвреден за човека и околната среда.


Полагане:
Разтворът се нанася върху повърхността с плавни движения на маламашката, без натискане. След 15 - 20 мин. слоят от вакса, трябва да се изцикли с ръба на иноксовата маламашка.


Съхнене:
1 час при температура 20°C за филмообразуване и 24 часа за пълно изсъхване.


Препоръка:
Желателно е нанасянето на разтвора да се извършва с гумена ръкавица, тъй като въпреки неговата безвредност той образува полимерен филм с висока еластичност, който се измива относително трудно след засъхване.


Разходна норма:
- 30-50 гр/кв.м в зависимост от порьозността на основата (степента на полиране).

*Повече информация (натисни тук)

25.50 лв.
цена без ДДС: 21.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • DENEL
  • Код: 009682
Преглеждания: 30990

Опции

Промо пакет - Венецианска мазилка

Пакетна цена: 71.44 лв. 75.20 лв.

Спестявате: 3.76 лв.

Опции

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Грунд за венецианска мазилка - Фундис

Мазилка - Венециано

Мазилка - Венециано

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.