МЕНЮ
Вашата количка

Alzano 1 - Облицовка

Alzano 1 - Облицовка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Облицовъчен камък, имитация на тухлички, изработен от газобетон. Подходящ за интериора и екстериора. Може да се полага във всички стаи.Цветът и структурата на плочки Alzano будят асоциации с очарователната атмосфера на традиционната италианска архитектура. Топлият цвят и неправилната структура на плочките им придават интересен вид както когато са избрани за външна облицовка, така и в дневната зона или коридора. Нежното оцветяване в пясъчни и кафяво-ръждиви нюанси с нотка сиво допринасят за това, плочките Alzano да не изглеждат натрапчиво на фасадата или в интериора, а напротив – подчертават индивидуалния им характер. Alzano е продукт, издръжлив на променливите метеорологични условия, изискващ фугиране.

Характеристики:
- Размери: 18 / 36 x 7.5 см
- Брой в кашон: 24 бр.
- Дебелина: 26-30 мм
- Покриваема квадратура на кашон: 0,49 кв.м
- Тегло: 13 кг
- Материал: ГазобетонБезплатна доставка при поръчка над 500 лв.
54.00 лв.
цена без ДДС: 45.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • STEGU
  • Код: 0564
Преглеждания: 745

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.