МЕНЮ
Вашата количка

Декоративно пано 3D - Slate Brown 0210

Декоративно пано 3D - Slate Brown 0210

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декоративно 3D пано изработено от PVC. Продукт за лесна, бърза и ефективна интериорна декорация. Паната се лепят със силикон или лепило.

Характеристики:
- Размери: 1030 мм / 496 мм
- Дебелина: 0,4 мм
- Могат да се използват за всякакви помещения - стаи, коридори, тоалетни, бани, балкони без пряка слънчева светлина
- Не пропускат пара и могат да се използват безпроблемно в мокри помещения
- За залепването на панелите не се изисква идеално гладка повърхност, което ги прави идеални за прикриване на неравности

11.97 лв.
цена без ДДС: 9.98 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Logodom
  • Код: 058794
Преглеждания: 445

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.