МЕНЮ
Вашата количка

Колона - 510

Колона - 510

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Здрава и устойчива фасадна декорация, която придава особено излъчване и триизмерна визия на Вашата фасада. Колоните са произведени от стиропор /EPS/ с висока плътност, което не само допринася за термоизолацията на Вашата сграда, но ги прави леки и лесни за монтаж. Еластичното покритие, предпазва колоните от всякакъв тип атмосферни влияния и позволява да бъдат боядисвани. 


Размер: 
- Височина: 2 м
- Диаметър:  20 / 25 / 30 / 35 см
- 1/2 колона

38.08 лв.
цена без ДДС: 31.73 лв.
  • Наличност: По заявка
  • FDP
  • Код: 034698
Преглеждания: 2467

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.