МЕНЮ
Вашата количка

Обкантващ Профил - SA

Обкантващ Профил - SA

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Подпрозоречни и обкантващи профили от EPS. Декоративните подпрозоречни елементи от EPS могат да бъдат използвани и като обкантващи профили, с които да се постигне оптическо разделение на пространството при сгради с големи височини на етажите. Подпрочоречните и обкантващи профили от EPS придават завършеност на оформлението на фасадата, като осигуряват и допълнителна топлоизолация.

 

Приложение:
Под перваза на прозореца; за разделяне на архитектурни части.

 

Характеристики:
С вече готово защитно покритие – остава само да бъдат боядисани (със стандартна фасадна боя).

- ширина: 50 mm
- ​височина: 130 mm
- дължина: 2500 mm

54.27 лв.
цена без ДДС: 45.23 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Austrotherm
  • Код: 068658
Преглеждания: 6793

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.