МЕНЮ
Вашата количка

PVC Подпрозоречен перваз фасаден - Бял

PVC Подпрозоречен перваз фасаден - Бял

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PVC външен подпрозоречен перваз, произведен от рециклирано PVC. Поставянето на външен перваз придава завършен вид на дограмата, затваря отворите, спестява измазване и обработване на зида отвън.

При поставяне на нова дограма
Външните подпрозоречни первази се вграждат заедно с прозореца като са подходящи за монтаж под него.

При съществуваща дограма
Външните подпрозоречни первази е възможно да се добавят след монтиран прозорец. Най- често това се налага при саниране на сградата или след поставяте на външна топлоизолация.

Характеристики:
- Ширина: 15 / 17,5 / 20 / 25 / 30 см
- Дебелина: 20 мм
- Повърхност: PVC фолио
- Материал: PVC
- Цвят: Бял
- Влагоустойчив
- Устойчивост на цвета
- UV устойчив
- Създава естетичен вид на зоната около прозорците


Веднъж монтирани подпрозоречните дъски са трайни и издръжливи, нуждаят се само от радко почистване с обикновени почистващи средства. Избягвайте използването на абразивни и съдържащи хлор агресивни средства. Не се препоръчва използването на разтворители.
За завършен вид можете да използвате Капачки за подпрозоречен перваз.


*Монтаж на подпрозоречен перваз: (виж тук)


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

28.89 лв.
цена без ДДС: 24.08 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • NOLINA
  • Код: 040269
Преглеждания: 5741

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.