МЕНЮ
Вашата количка

Бърза хидроизолация Еласта Експрес

Бърза хидроизолация Еласта Експрес

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Еласта Експрес е еднокомпонентна, супер-еластична, битумна течна хидроизолация за плоски покриви, несъдържаща разтворители, на база финодисперсна система от полимер-битум, патентования емулгатор „ИЗОМАКС“ и армиращи влакна. Еласта Експрес е продукт за супер-бърза хидроизолация.

Подготовка на основата: Повърхността, върху която ще се нанася Еласта Експрес трябва да се почисти и обезпраши. Не бива да има остатъци от строителни смеси, масла или други понижаващи сцепленеито вещества. При наличие на фуги между отделни плоскости, панели или други "работещи" фуги, то същите трябва да се обезпечат чрез монтаж на компенсаторна лента за фуги, която предотвратява напуквания в тези участъци. При ремонти, първо се оглеждат и маркират критичните места чрез цветен спрей, креда или друг, удобен начин. Ремонтирайте разлепените шевове, снадки, пукнатини, мехури, бордове и участъци с по-напреднал стадий на повреди, чрез “кърпеж” с армиращ материал – полиестерен воал или мрежа и паста Еласта Експрес. Така обработени, тези места стават най-здравите и сигурни участъци върху целия покрив.

Инструкции за полагане:  С четка, с дълъг косъм, се нанася “Екогрунд ИЗОМАКС” върху цялата повърхност. След изсъхване на грунда (около 20 мин.), се полага първи армиран пласт изолация, състоящ се от слой паста -Еласта Експрес, отгоре плътно прилепен полиестерен воал или стъклена мрежа и отново слой Еласта Експрес. След пълното изсъхване на предходния пласт изолация се нанася един слой Еласта Експрес. Нанася се финален слой цветна Изомакс-ЕЛАСТА, която дава максимална UV защита и естетическа завършеност на хидроизолацията.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг и 20кг
- Разходна норма
  * Ремонти – 3,0 – 3,5 кг/кв.м
  * Нови покривни изолации –   4,5 – 5,0 кг./кв.м с два армиращи пласта ПЕВ/СМ
  * Ламарини и битумни керемиди – 3,0 кг./кв.м. с армиращ пласт от ПЕВ само по застъпванията
  * Фасадни фуги – 2,0 кг./кв.м. с един армиращ пласт от ПЕВ
- Ускорено съхенене: до 2 часа

32.40 лв.
цена без ДДС: 27.00 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Изомакс
  • Код: 02001000
Преглеждания: 893

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.