МЕНЮ
Вашата кошница

Екогрунд Изомакс

Екогрунд Изомакс

Екогрунд Изомакс е битумен грунд на водна основа, готов за употреба, несъдържащ разтворители, бързосъхнещ 15-30 мин, пожаробезопасен, безвреден за човека и околната среда. Екогрунда е еднокомпонентна полимербитумна суспензия, несъдържаща разтворители, пожаробезопасна, безвредна за човека и околоната среда. Осъществява най-важното: здрава и еластична връзка между основата и полаганата хидроизолация.

За грундиране на повърхности преди полагане на битумни мембрани и течни хидроизолации. Може да се полага върху: бетонни и метални повърхности, стари битумни материали, други хидроизолации, циментови замазки, дърво.

Подготовка на основата: Основата трябва да бъде здрава, незамръзнала, подравнена, добре почистена и обезпрашена, без наличие на петна от масла или други понижаващи сцеплението материали.

Инструкции за полагане: Екогрунд „ИЗОМАКС“® е готов за употреба. При по-топло време може да се разрежда с 5% вода. Преди работа разклатете опаковката добре! Екогрунд „ИЗОМАКС“ се нанася в един слой с четка с мек косъм или валяк. Може да се полага и чрез пръскане с подходяща техника за вискозни течности.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг, 18 кг
- Разходна норма: 200 - 400 гр/кв.м, в зависимост от порьозността на основата
- Време за съхнене: 15 - 30 минути при температура 23°С и влажност на въздуха 50%
- Температура на полагане: от 5°С до 35°С

Декларация за експлоатационни показатели (виж тук)

17.50 лв.
цена без ДДС: 14.58 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®Изомакс
  • Код: 050543
Преглеждания: 42

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.