МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолация с фибри FLX 382 - Thrakon

Хидроизолация с фибри FLX 382 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Готова за употреба, супер еластична, пастообразна хидроизолационна мембрана с фибри. Предназначена за хидроизолация на изискващи основи, при които се очакват силни линейни разширения и вибрации. UV- устойчива, премоства пукнатини в основата (до 1 mm). За безшевна и безфугова хидроизолация на хоризонтални и вертикални повърхности. Полага се върху всички сухи и здрави минерални основи, стари рулонни битумни хидроизолации, подови замазки и др. Не съдържа разтворители.

След нанасяне и изсъхване продуктът е с висока белота, което способства за отразяване на слънчевите лъчи и по този начин намалява топлопоглъщането на основата

Области на приложение:
- За хидроизолация на тераси, балкони, плоски покриви, замазки и др. минерални основи, залепяне на водоплътни ленти в ъгли или обработка на пукнатини или фуги в минерални основи
- Върху всички минерални основи като бетон, порест бетон, варо-циментови мазилки, циментови замазки, битумни рулонни хидроизолации (мембрани) с или без посипка, керамични плочки и др. покрития от естествен и изкуствен камък, метални основи - алуминии, поцинкована ламарина, медна ламарина.
 - Не се препоръчва употребата на FLX 382 Plus върху повърхности със стояща вода, с интензивен пешеходен трафик или върху боядисани метални повърхности.

Характеристики:

- Цвят: бял
- Разходна норма: 1.0 - 1.3 кг/ кв.м за 1 мм слой /според основата/
- Опаковка: 15 кг

136.00 лв.
цена без ДДС: 113.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045240
Преглеждания: 2126
на 12 вноски по 13.39 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.