МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолация за баня Flex Hydrostop DSF 300 - Thrakon

Хидроизолация за баня Flex Hydrostop DSF 300 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

DSF 300 Flex Hydrostop е готова за употреба, еластична, пастообразна хидроизолационна мембрана за тераси, балкони и мокри помещения на основата на синтетична дисперсия, пълнители и специални добавки. За безшевна и безфугова хидроизолация на хоризонтални и вертикални повърхности преди полагане на подова и стенна керамика. За вътрешна и външна употреба върху всички сухи и здрави минерални мазилки, подови замазки, плоскости от гипсокартон и др. минерални основи.

Области на приложение:

DSF 300 Flex Hydrostop се употрeбява като безшевна и безфугова хидроизолация върху хоризонтални и вертикални повърхности преди полагане на подова керамика в бани, санитарни възли, мокри помещения, тераси и балкони. След пълното изсъхване на продукта (24 ч. след полагането) върху DSF 300 Flex Hydrostop може да се лепят директно керамични плочки с помощта на еластично циментово лепило Тhrakon.
DSF 300 Flex Hydrostop не е подходящ за употреба в басейни и места, намиращи се постоянно под вода, както и като финишно покритие.

Полагане:
Основата, върху която ще се нанася DSF 300 Flex Hydrostop трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без свободни частици и замърсявания. Преди полагането на DSF 300 Flex Hydrostop повърхността се грундира с Thrakon DSF 305 акрилен грунд. Хидроизолацията се полага неразреден на два слоя, с четка или валяк. След пълното изсъхване на първият слой, продуктът се полага неразреден на втори слой. При полагане върху метални повърхности, те предварително трябва да се почистят от мазни петна с подходящ препарат. За да се предотврати корозията е необходимо обмазване с грунд против ръжда. Не полагайте DSF 300 Flex Hydrostop върху мокри и влажни повърхности или при температури по-ниски от 5°C.

Характеристики:
- Опаковка: 5 кг, 20 кг
- Цвят: светло син
- Разходна норма: 1,6 - 2,0 кг/кв.м за два слоя

*Техническа карта (виж тук)Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
45.00 лв.
40.50 лв.
цена без ДДС: 33.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044253
Преглеждания: 3145

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.