МЕНЮ
Вашата количка

Хидроизолация за ремонт на покрив Изомакс - А

Хидроизолация за ремонт на покрив Изомакс - А

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изомакс - А е течна битумна хидроизолация за ремонт на плоски покриви с доказано качество, вече 30 години. От 2014 година формулата е подобрена и съдържанието на битум е увеличено, което прави покритието още по-здраво и трайно. Екологичен продукт на водна основа. Хидроизолационната паста представлява течно-пластична маса с тъмнокафяв до черен цвят, която се нанася с четка. Изомакс-А е напълно готов за работа продукт, директно от опаковката, без разбъркване. Използва се за ремонт на покриви със съществуваща стара хидроизолация и за нова хидроизолация на плоски покриви.


Подготовка на основата: Повърхността, върху която ще се нанася паста "Изомакс" трябва да се почисти и обезпраши. Не бива да има остатъци от строителни смеси, масла или други понижаващи сцепленеито вещества. При наличие на фуги между отделни плоскости, панели или други "работещи" фуги, то същите трябва да се обезпечат чрез монтаж на компенсаторна лента за фуги, която предотвратява бъдещи напуквания. При ремонти, първо ремонтирайте разлепените шевове, снадки, пукнатини, мехури, бордове и участъци с по-напреднал стадий на повреди, чрез "кърпеж" с армиращ материал – полиестерен воал или мрежа и паста "Изомакс". Така обработени, тези места накрая стават двойно подсигурени.


Инструкции за полагане: С четка, с дълъг косъм, нанесете "Екогрунд-ИЗОМАКС" върху цялата повърхност. След изсъхване на грунда (около 30 мин.), положете армиран пласт изолация, състоящ се от слой паста Изомакс-А, отгоре плътно залепен полиестерен воал и отново слой паста Изомакс-А. Общ разход – 2.5 кг/кв.м. След пълното изсъхване на предходният пласт (8-24 часа), нанесете запечатващ слой хидроизолационна паста Изомакс-А. След пълното изсъхване на предходният пласт (8-24 часа), нанесете завършващ слой цветна хидроизлационна паста Изомакс-Еласта, която дава допълнителна UV защита и естетическа завършеност на хидроизолацията. Разход на цветна паста – 0.2 кг/кв.м.


Характеристики:
- Опаковка: кофа от 20 кг, при запитване се преглага и в разфасовка от 10 кг и 25 кг чувал
- Разходна норма: Хидроизолация с един усилващ пласт – 3.5 кг/кв.м. Изомакс-А и 1,08 кв.м. полиестерен воал. Хидроизолация с два усилващи пласта – 5,0 кг./кв.м Изомакс - А и 2,16 кв.м. полиестерен воал

52.80 лв.
цена без ДДС: 44.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Изомакс
  • Код: 050531
Преглеждания: 1411

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.