МЕНЮ
Вашата количка

Лента за хидроизолация Aquastop 120 - KERAKOLL

Лента за хидроизолация Aquastop 120 - KERAKOLL

Гъвкава NBR водоустойчива лента за хидроизолация за периметърни и преградни фуги в хидроизолационни системи. За използване преди полагане на керамични и порцеланови плочки и естествен камък. Може да се прилага със студено залепване. Aquastop 120 осигурява непрекъсната хидроизолация дори на дилатационни фуги.

Характеристики:
- Дължина: 50 м
- Висока еластичност
- Подходящ за вътрешна и външна употреба
- Екологичен, може да се нанася с Nanodefense Eco водоустойчиво покритие

Промоцията изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
4.72 лв.
4.24 лв.
цена без ДДС: 3.53 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064795
Преглеждания: 48

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.