МЕНЮ
Вашата количка

Добавка ускоряваща за мазилки - SpeedTop

Добавка ускоряваща за мазилки - SpeedTop

Ускоряваща свързването добавка за Баумит ГранопорТоп, СиликонТоп и КреативТоп. Ускоряване образуването на повърхнинен филм и подобрява устойчивостта на мазилката върху фасадата при висока влажност на въздуха, по-ниски температури, както и при краткотрайно натоварване от дъжд. За всички структури без КреативТоп Силк!

Характеристики:
- Бързо образува повърхнинен филм
- Лесно дозиране
- За ниски температури и висока влажност
- Мазилката с добавен СпийдТоп може да се преработва ок. 1,5 часа. Преработката може да се осъществи при температура на въздуха, материала и основата минимум +1 °C.
- Опаковка: 250 мл
- Съхранение: 12 месеца
- Разход 250 мл/25 кг кофа.
- За Баумит КреативТоп Перла 125 мл/25 кг кофа.

Техническа карта: (виж тук)
Инструкции за безопасност: (виж тук)

17.50 лв.
цена без ДДС: 14.58 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 006958
Преглеждания: 3251

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.