МЕНЮ
Вашата количка

Фасадна боя - Baumit Lasur

Фасадна боя - Baumit Lasur

Фасадна боя с матов лазур, подходяща за декоративно оформление на стени и фасади. Подходяща като крайно покритие след CreativTop fine.

Нанасяне: Нанася се в една до три ръце с разнообразни инструменти: четки, маламашки, гъба или мека кърпа. В зависимост от желаната интензивност на цвета е възможно разреждане с вода до 1:4.

Характеристики:
- Опаковка: 5 л (възможност за поръчка на опаковка от 14 л)
- Съхранение: 12 месеца
- Пропускливост на водни пари: ок. 50
- Плътност: ок. 1кг/куб.м
- Време за съхнене: ≤ 12час (в зависимост от използваната техника на нанасяне)
- Степен на лъскавина: матов
- Разход: ок. 0.08- 0.1л/кв.м при еднокpатно нанасяне
- Разреждане: Вода до 1:4
- Покриваемост: ок. 50 - 62кв.м/кофа
- Избор на цвят по каталог

*Техническа карта: (виж тук)68.99 лв.
цена без ДДС: 57.49 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Baumit
  • Код: 010006
Преглеждания: 106

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.