МЕНЮ
Вашата количка

Фасадна боя оцветена Silikon color - Baumit

Фасадна боя оцветена Silikon color - Baumit

Силиконова фасадна боя, силно водоотблъскваща, паропропусклива, с ниска склонност към замърсяване. Оцветява се в цветове по каталога Life с номера, завършващи на цифри от 2 до 9, които нямат допълнително означение „кръг“ или „полукръг“.

Характеристики:
- Опаковка: 5 л
- Цвят: 0318
- Наличен 1 бр.
- Завършек: Мат G3 според EN 1062-1
- Лесна за полагане
- Паропропусклива: ок. 80-120
- Водоотблъскваща
- Плътност: ок. 1,6 кг/dm³
- Разходна норма: ок. 0,3 - 0,35 л/кв.м за два слоя (ок. 0,5 кг/кв.м за две нанасяния)
- Покриваемост на кофа: ок. 14 - 16,5 кв.м/кофа за два слоя

Употреба: Разбърканата боя с бавнооборотен строителен миксер се полага от ръб до ръб. За първа ръка се разрежда с до 10-15% вода, като грунд, а втората ръка се нанася неразредена. Работи се откъм сенчестата страна на сградата при температура от +5ºC до +30ºC. Тъмни цветове от каталога Баумит Лайф завършващи на 2, 3 и 4 се полагат на големи площи задължително с еърлес машини.

* Техническа карта: (виж тук)
* Лист за безопасност: (виж 
тук)


96.90 лв.
цена без ДДС: 80.75 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Baumit
  • Код: 005642
Преглеждания: 132

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.