МЕНЮ
Вашата количка

Мазилка Фасадна - Гладка МФ07

Мазилка Фасадна - Гладка МФ07

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Външна гладка декоративна водоотблъскваща мазилка за полагане върху вароциментови хастарни, саниращи мазилки и обработени топлоизолационни плоскости. Опаковка - 25 кг.

 

Подготовка на основата:
Основата да е суха, твърда, добре почистена от замърсявания - прах, мазни петна и др. При порьозни основи и основи с неравномерна структура е необходимо да бъдат третирани с ДЕНЕЛ ГРУНД за егализиране на водопоглъщането. В противен случай съществува опасност положената мазилка да има неравномерен цвят.


Подготовка на сместа:
Една опаковка от 25 кг се разбърква в 6,5 л вода и с получения разтвор се измазват около 8,3 куб.м площ при дебелина на мазилката 2 мм.
В дълбок съд с гладки стени се налива количество вода за една опаковка, добавя се сухата смес на части и се бърка с механична бъркалка, докато се получи мека хомогенна смес. От време на време разтворът се пребърква.


Полагане:
Една цяла опаковка се полага наведнъж. Разтворът се полага ръчно с маламашка до 30 минути след изготвянето му. Най-добре е да се полага на две редуващи се ръце, като първата ръка е по цялата площ с дебелина до 2 мм и с цел първоналачно заглаждане на евентуални неравности. При втората ръка за по-добра организация на полагането е желателно да работят двама мазачи в екип. След като първият мазач вече е положил 1 до 1,5 кв.м, вторият заглажда с многократни търкания в различни посоки с пластмасова пердашка. Първият мазач да не изпреварва втория с повече от 1,5 кв.м. Полагането да се извършва на суха основа и температура от 5С до 25С. Време за обработка: до 10 минути.

 

Разходна норма:
- 1,6 кг суха смес за 1 кв.м при дебелина 1 мм

 

21.87 лв.
цена без ДДС: 18.23 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • DENEL
  • Код: 010147
Преглеждания: 10034

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.