МЕНЮ
Вашата количка

Мазилка пердашена - Classico

Мазилка пердашена - Classico

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Суха мазилка в пердашена структура като крайно покритие върху фасади, вароциментови, саниращи мазилки и термомазилки. Зърнометрия 2 мм. Предназначена за защита и оформяне на фасади, с пердашена структура, паропропусклива, в областта на цокъла трябва да се използват специални силно водоотблъскващи бои.

Характеристики:
- Опаковка: 25 кг
- Съхранение: 12 месеца
- Пропускливост на водни пари: ок. 12
- Якост на натиск: > 2.5 N/мм²
- Плътност на сухата смес: ок. 1450 кг/м³
- Якост на опън при огъване: > 1N/мм²
- Разход: ок. 5 кг/м² при грундиране с Баумит УниПраймер
- Едрина на зърното: 2 мм
- Палет: 1 палет = 48 торби = 1 200 кг

Техническа карта: (виж тук)
Инструкция за безопасност: (виж тук)

16.70 лв.
цена без ДДС: 13.92 лв.
  • Наличност: Ограничено количество
  • Baumit
  • Код: 021204
Преглеждания: 4662

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.