МЕНЮ
Вашата количка

Сайдинг облицовка - American Siding

Сайдинг облицовка - American Siding

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Система за външна облицовка на фасади American Siding, за защита и декорация на фасадата. Caйдинг системата се характеризира с висока устойчивост на цвета и стабилност на панела, лесна за монтаж. PVC облицовката придава цялата красота на боядисаното дърво, без всичките проблеми на шлайфане, образуване на шупли, лющене или изгниване. Оцветяването не е повърхностно и затова надрасквания и изтърквания на цвета са невъзможни.

Изключително издръжливост на атмосферни влияния и лесна за поддръжка (измива се с вода). Сайдинг системата се характеризира с висока устойчивост на цвета и стабилноста на панела. Облицовката е гъвкава, еластична и здрава, поема удари без да се поврежда.

Характеристики:
- Дължина: 305 см
- Ширина: 23 см
- Дебелина: 1.17 мм
- Квадратура за брой: 0,702 кв.м
- Опаковка: 10 бр. / пак. - 7.02 кв.м
- Цвят: Ванилия; Крем; Бежов; Бял; Сив

*Цвят ''Ванилия'' е с постоянна наличност. Останалите цветове се предлагат с доставка в срок от 5 работни дни.

*Каталог: (виж тук)
*Начин на монтаж: (виж тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

18.94 лв.
цена без ДДС: 15.78 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • NOLINA
  • Код: 068549
Преглеждания: 11315

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.