МЕНЮ
Вашата количка

Шумоизолация - FONAS 2.8

Шумоизолация - FONAS 2.8

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изключително тънка звукоизолираща подложка от стъклена минерална вата с голяма плътност, импрегнирана чрез специална битумна смес за защита от ударен шум на междуетажни плочи. Предлага се на ролки с дължина 20 м, широчина 1м и дебелина 2,8 мм. Предоставя добра защита от ударен шум, еластична и лесна за обработка.

 

Размери:
- Дължина: 20 м
- Ширина: 1 м
- Тегло: 0,95 кг/кв.м. +/- 10%
- Дебелина: 2,9 мм +/- 0.2 мм

Минимано количество за поръчка 1 ролка: 20 кв.м

Предимства:
- Изолация от ударен шум: 24 dB
- Добра защита от ударен шум
- Еластичен продукт, лесен за обработка
- Не позволява развитие на плесени
- При употреба съгласно инструкциите не старее и не се променя във времето

Монтаж:
Разстелете FONAS 28 и го разкройте, така че да покриете изцяло повърхността на плочата. Полипропиленовата повърхност на мембраната трябва да бъде нагоре. Отделните листове трябва да се застъпват един над друг с 4-5 см, така че да няма непокрити участъци. Препоръчва се залепяне на припокриващите се участъци със запепваща лента. Подгънете мембраната нагоре покрай стените и носещите колони. Височината на подгънатите части трябва да надвишава с няколко милиметра тази на завършения под. Подгънатата мембрана трябва да следва правия ъгъл между хоризонталната (пода) и вертикалната (стената) повърхности на помещението. Положете армираната циментова замазка. След полагане на крайното подово покритие изрежете участъците от звукоизолационната мембрана, показващи се над готовия под.


* Техническа карта на продукта: (виж тук)
* Инструкции за монтаж: (виж тук)
* Брошура: (виж тук)

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

11.80 лв.
цена без ДДС: 9.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ISOVER
  • Код: 000764
Преглеждания: 8122

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.